Péter Annával beszélgetünk a gasztrobloggerségről, halról, vadról, gombáról.
Péter Annával beszélgetünk a gasztrobloggerségről, halról, vadról, gombáról.
Elárulom a magától értetődőt: panna cotta és füge. Van még egy meglepő hozzávaló, amitől egészen elképesztő ez a desszert.
Gombázunk a lilafuge.hu-n. Péter Anna kalauzol az erdei gombák között...
Tovább - https://www.instagram.com/p/BZQaHGLFwMD/?hl=en&taken-by=lilafuge
Van egy szuper tulajdonosi kör, akik egész egyszerűen szeretik a gombát. Nyitnak egy boltot a Vásárcsarnokban (ennek lassan egy éve), Triffla néven. Beszerzik a jó minőségű, friss erdei gombákat és néhány izgalmas egyéb deli termékkel együtt árusítják.
Bár a kucsmagombák csak tavasszal teremnek, a rókagomba-termés pedig már megkopik ilyenkor, ősszel rendkívül változatos és gazdag az erdei gombák világa.