home

Rólunk írták

Rólunk írták

A Jászság kaviárja akár a karácsonyi vacsorához is jól passzol

A magyar éttermekben ritkán találkozni szarvasgombával, és azok a fogások is sokszor valamilyen szarvasgomba-készítmény felhasználásával készültek:

ezek a konzervek, olajok vagy szárított gombát tartalmazó fűszerkeverékek közelebbi rokonságban állnak a gumicsizmával vagy a fáradt traktorgumival, mint a szarvasgombával. A vegyipar állítja elő a megfelelő illat- és ízhatást, szarvasgombát legfeljebb azért tartalmaznak, hogy rá lehessen írni a címkére, az összetevők közé.

Továbbhttps://index.hu/kultur/eletmod/2017/12/20/a_jaszsag_kaviarja_akar_a_karacsonyi_vacsorahoz_is_jol_passzol/

Hírlevél felíratkozás

Ne maradj le rólunk! (reklámmentes..)

Kövess minket