Évek óta meghatározó figurája a hazai gasztronómiának, csak jól kell figyelni, hogy szabad szemmel követni lehessen a mozgását.
Intuitív természete nem engedi, hogy sokáig üljön egy helyben és olyat csináljon, amit nem élvez. Bár ő ezt kritikusabban látja: szerinte az egy mentális betegség volt, hogy rendszeresen otthagyta a felépített várait. Amikor a blogja az általa elvárt szintre és minőségre megérett, besétált vele az Origo istállójába. Még egy ideig ő fogta a gyeplőt, de amikor reggelente azt érezte, hogy a napindító szerkesztőségi megbeszéléseken egymás idejét pazarolják, inkább átadta feladatot, és újat nézett magának. Ma már gyógyultnak tekinti magát, és örül, hogy két dolgot sosem adott fel: az ingvarró bizniszét (az Iparművészetin végzett textiltervezőként, és motoralkatrészekből is készít ékszereket), na meg a jól táplálkozás népszerűsítését. Most is ilyen szerepkörben találkoztunk vele, ám olyan területen, ami még neki is új volt. Péter Annával, a Malackaraj underground dívájával beszélgettünk.
Nem úgy volt, hogy nem érdekel a marketing?
Tovább - http://www.gastroguide.hu/2017/02/indul-a-gombaforradalom-de-nezd-csak-ki-all-az-elen/