“Az lenne a cél, hogy a szarvasgomba a fine diningtól a hétköznapi családok asztaláig eljusson”- mondta Rose András termékfejlesztő a Vásárcsarnokban tavaly év végén nyílt Triffla gombabolt családos kóstolóján.
A testcsoportnál ez működött, a meghívottak gyerekei az ötéves Samuval az élen lelkesen repültek a szarvasgombás mangalicapástétomra és más, fúziós ízvilágú csemegékre. Sosem gondoltam korábban a szarvasgombára, mint gyerekételre, de látva a lelkesedést, kedvet kaptam egy pici darabkával otthon kísérletezni. Két reggelit feldobtam vele, maradékkal meg egy spenótos lasagnét, amikor barátok érkeztek hozzánk ebédre.
Tovább - http://edespofa.blog.hu/2017/02/01/vigyazz_szarvasgomba_van_nalam_es_nem_felek_hasznalni